Logistics wastes - Hrtúsová, Džamila, 1969-
Náklady na logistiku ako významná súčasť nákladov firmy. Zdroje odpadov v logistike. Odpad zo zásob. Odpad z dopravy. Odpad priestorový a zo zariadenia. Časový odpad. Obalový odpad. Administratívny odpad. Vedomostný odpad. "Seven Deadly Wastes" Toyoty.