Prečo naháňajú akciovky strach - Beer, Gabriel
Do nemocníc treba ročne pridať 250 miliónov eur, ale iba ak sa uskutoční ich transformácia. Okolo transformácie nemocníc sa rozpútala politická dráma. Nemocnice, ktoré sa majú transformovať na a.s. od januára 2012.