Líbya po Kaddáfím - Pressburg, Adrian Peter
Diktátor je mŕtvy, systém, ktorý po vyše štyri desaťročia budoval, ešte nie. Líbya má najväčšie zásoby ropy v Afrike. Koketovanie so Západom. Šéf dočasného vedenia Líbye chce dodržiavať všetky podpísané medzinárodné zmluvy.