Sekanie nákladov firmy nezachráni - Jesný, Martin
Biznis medzi recesiami. Pred tromi rokmi na to, aby firmy prežili, museli znížiť náklady a zapracovať na efektivite. Dnes - na zvládnutie ďalšej hroziacej krízy , to môže byť málo. Prežijú tie firmy, ktoré nájdu záchranu v podstate podnikania - v skutočných inováciách, vyvíjaní nových produktov, objavovaní nových možností predaja a v rozširovaní sa na nové trhy. Čo robili a robia múdre firmy.