Inovácie ako nevyhnutná činnosť prežitia malých a stredných podnikov v silnom konkurenčnom boji - Spišáková, Emília, 1983-
Inovácie ako základ konkurencieschopnosti podniku a ako kľúčový podnikový proces. Riziko spojené s inováciami a úspech inovačného procesu. Zdroje financovania inovačných aktivít v malých a stredných podnikoch.