Teoretické vymedzenie mozgového dopingu ako spôsobu zvyšovania výkonnosti zamestnancov - Mišún, Juraj, 1978-
Definovanie pojmu mozgový doping. Hlavné problémy, kontraindikácie, obmedzenia a inak podceňované vedľajšie účinky. Zneužívanie farmaceutických prípravkov mladou generáciou. Situácia na Slovensku a budúcnosť mozgového dopingu.