Návrh objektivizácie ukazovateľa EVA a jeho medzipodnikové porovnanie - Smorada, Marián, 1984-
Moderný ukazovateľ hodnotenia výkonnosti podniku – EVA (Economic value added). Problematika nákladov na vlastný kapitál pri výpočte ukazovateľa EVA. Možnosti vyčíslenia nákladov na vlastný kapitál. Medzipodnikové porovnanie ukazovateľa EVA. Návrh riešenia problematiky nákladov na vlastný kapitál pri výpočte ukazovateľa EVA a jeho využitie v rámci medzipodnikového porovnávania.