Systém manažmentu talentov pre rozvoj vodcovského potenciálu - Remeňová, Katarína, 1982-
Talent manažment ako nástroj dosahovania a zvyšovania výkonnosti podniku. Spektrum aktivít, procesov určených k identifikácií, získaniu, motivácií a rozvoju talentov. Koncept správneho stanovenia priorít. Nástroje a techniky, ktoré je možné v riadení talentov využiť.