Marxova veľká téma - Lehuta, Michal
Z celkového ekonomického koláča ide celosvetovo čoraz menej na odmeny zamestnancom. Trend poklesu miezd k HDP na Slovensku zjavný nie je. Situácia v iných krajinách. Zvyšovanie príjmovej nerovnosti všeobecne v rámci väčšiny krajín.