Hluché obdobie čerpačiek - Legéň, Marek
Nové kilometre na diaľniciach pribúdajú pomaly, ale čerpacie stanice takmer vôbec. Čerpacie stanice na Slovensku. Vzdialenosť medzi benzínovými čerpadlami je do 50 kilometrov.