Customer on the Slovak telecom market - Jazbec, Andrea
Celkový pohľad na trh Slovak telecomu. Segmentácia zákazníkov Slovak telecomu. Segmenty nákupu a profily zákazníka. Špecifiká zákazníka na trhu Slovak telekomu.