Zmeny v Zákonníku práce účinné od 1. 9. 2011 - Strýčková, Jolana
Lehoty podľa Zákonníka práce od 1.9.2011. Skrátenie lehoty pri odstúpení od pracovnej zmluvy. Okamžité skončenie pracovného pomeru zamestnávateľom. Okamžité skončenie pracovného pomeru zamestnancom. Doby podľa Zákonníka práce od 1.9.2011. Skúšobná doba. Výpovedná doba. Minimálne mzdové nároky. Nočná práca. Práca nadčas. Mzda.