Sustainable development and its aspects in health resort sector - Štefaňák, Peter
Udržateľný rast v sektore slovenského zdravotníctva. Kúpeľníctvo, európske kúpeľníctvo (EUROPESPA) ako pečať kvality. Slovenské kúpeľníctvo sa nachádza vo fáze regenerácie. Environmentálne aspekty trvalého rozvoja.