Nové trendy v manažmente európskej obrany a bezpečnosti - Ivančík, Radoslav
Zmeny v celosvetovom bezpečnostnom prostredí po páde bipolarity a vznik nových bezpečnostných hrozieb. Spoločná európska obranná a bezpečnostná politika. Prijatie Lisabonskej zmluvy. Spolupráca členských krajín EÚ v oblasti obrany.