Journal of Innovations and Applied Statistics vedecký internetový časopis
Moderné efektívne systémové inovačné postupy a podpora exaktných hlavne štatistických metód. Informácie o najnovších vedeckých poznatkoch, metódach a postupoch využiteľných pri inováciách v konkrétnych podmienkach výrobnej i nevýrobnej praxe.