Analýza očakávaní absolventov cestovného ruchu Ekonomickej fakulty UMB o uplatnení v praxi - Smutná, Eva
Teoretické východiská skúmaného problému. Výskumná vzorka podľa pohlavia a formy štúdia. Výskumná vzorka podľa vedomostí absolventov. Analýza očakávaní absolventov o uplatnení v praxi. Záujem absolventov o pracovnú ponuku doma alebo v zahraničí. Vyhodnotenie faktorov ovplyvňujúcich absolventov pri výbere zamestnania v r. 2008-2011.