Manažment a hodnotenie udržateľnej spotreby, produkcie a zeleného rastu na Slovensku - Majerník, Milan, 1952-
Zelený rast, základné východiská, pojmy a stratégia, meranie pokroku. Indikátory zeleného rastu. Indikátory zeleného rastu navrhované pre zaradenie do OECD zoznamu. Environmentálne zdravie a riziká. Závery pre národné politiky udržateľnej spotreby a produkcie.