Economic governance of the EU in the view of the impacts of the current financial and economic crisis - Bič, Josef
Hospodárske riadenie v rámci integračného procesu. Implementácia hospodárskych politík v Európskej únii a koncept koordinačných mechanizmov v rámci EÚ. Vplyv finančnej a hospodárskej krízy na hospodárske riadenie Európskej únie. Plán hospodárskej obnovy Európy a jeho význam vo svetovom a európskom rozsahu. Grécka dlhová kríza.