Východiská skúmania životnosti malých a stredných podnikov - Pružinský, Michal, 1952-
Faktory ovplyvňujúce podnikanie MSP. Hard faktory ovplyvňujúce podnikanie. Soft faktory ovplyvňujúce podnikanie. Prepojenie MSP s výskumom. Faktografia vplyvu veľkosti podniku na jeho prežitie. Podpora v oblasti malých a stredných podnikov. Percentuálne vyjadrenie prežitia podnikov v závislosti na ich veľkosti.