Meranie znalostnej ekonomiky - Romanová, Daniela, 1984-
Dôležitosť znalostnej spoločnosti, v ktorej sa nachádzame. Význam výskumu, ktorý sa každoročne zaoberá meraním znalostnej ekonomiky a interpretácia jeho výsledkov na porovnaní dvoch krajín, a to Slovenskej republiky a Českej republiky.