Dobrovoľné environmentálne aktivity v podnikovej environmentálnej politike - Andrejčíková, Mária
Vznik dobrovoľných environmentálnych aktivít. Dobrovoľné nástroje - aktivity podnikateľských subjektov smerujúce k znižovaniu negatívnych dopadov ich činnosti na životné prostredie. Dobrovoľné regulačné nástroje. Dobrovoľné informačné nástroje. Situácia v SR.