Marketing and logistics: collaboration or competition? - Furdová, Lucia, 1984-
Vzťahy medzi marketingom a logistikou a ich vplyv na dodávateľsko-odberateľské vzťahy. Potreba spolupráce medzi marketingom a logistikou v súčasnej dobe. Marketing mix. Marketing a logistika.