Aplikácia zdaňovania nadnárodných spoločností - Simonidesová, Jana, 1968-
Pojem nadnárodná spoločnosť. Výhody a nevýhody vstupu nadnárodných spoločností na domáci trh. Zdaňovanie nadnárodných spoločností. Daňové raje –Offshore centrá. Riadenie daňových rizík.