Comprehensive free trade areas: what role will they play in the future? - Fedorčáková, Jana
Komplexné zóny voľného obchodu ako nová forma integrácie. Špecifiká komplexných zón voľného obchodu. Európska únia a uplatňovanie prvkov nového regionalizmu v rámci vonkajších vzťahov.