Zmeny národnostnej štruktúry obyvateľstva vo funkčnom mestskom regióne Bratislava spôsobené migráciou (1991-2001) - Novotný, Ladislav
Analýza zmien národnostnej štruktúry obyvateľstva v Bratislave v období 1991-2001 na úrovni regiónu ako celku, jeho základných komponentov i na úrovni obcí a poukázanie na súvislosť týchto zmien s novými trendami migrácie.