K interkultúrnym rozdielom v mentalite zamestnancov z pohľadu personálneho manažmentu - Szarková, Miroslava, 1951-
Vvymedzenie interkultúrnosti a mentality pracovnej sily. Pohyb pracovných síl a otázka diskriminácie zamestnancov na základe rozdielnosti kultúr. Interkultúrna komunikácia v podniku. Vplyv mentality pracovcnej sily na činnosti v podniku.