Starnutie populácie SR v kontexte dichotómie mesto-vidiek - Podmanická, Zuzana
Klasifikácia miest a vidieka v SR. Stavby obyvateľstva v mestách a na vidieku v SR. Starnutie obyvateľstva miest a vidieka.