Biomasa - stabilný lokálny zdroj energie - Urblíková, Daniela
Energetické využitie biomasy - najsľubnejší zdroj výroby tepla a elektrickej energie na Slovensku. Biomasa a jej podiel na výrobe tepla. Energetická kríza a biomasa. Spôsoby využitia biomasy.