Analýza vlivu vybraných faktorů na vznik pojistné události - Borovcová, Martina
Vstupná analýza vplyvov vybraných faktorov na vznik poistnej udalosti v oblasti havarijného poistenia motorových vozidiel. Pomocou logistickej regresie sú identifikované kľúčové faktory ovplyvňujúce pravdepodobnosť vzniku poistných udalostí, ktoré sú analyzované vplyvom binárnych kategoriálnych spojitých veličín.