Controlling si hľadá cestu k malým a stredným podnikom - Šebej, Vladimír
Kontroling v malých a stredných podnikoch. Významné zvláštnosti malých a stredných podnikov vo vzťahu ku kontrolingu. Pozícia kontrolingu v MSP. Profil kontrolera.