Employees development through managing their competency - Dubeňová, Katarína
Kompetentný zamestnanec ako kľúčový hybný faktor spoločnosti. Ľudské zdroje ako najvýznamnejší faktor, ktorý hýbe celou spoločnosťou. Zamestnanci a dosahovanie cieľov spoločnosti. Zvyšovanie kompetencií zamestnancov.