Zvyšování kvalifikace zaměstnanců malých a středních firem a jejich podpora z EU - Šedová, Marie
Dôvody, prečo by mali podniky venovať pozornosť vzdelávaniu svojich zamestnancov. Analýza vzdelávacích potrieb v podniku. Podpora firemných vzdelávacích programov z fondov Európskej únie. Európsky sociálny fond v Českej republike. Základné programy Európskeho sociálneho fondu. Projekty na realizáciu vzdelávania.