Heuristika reprezentatívnosti - experimentálne testovanie - Šinský, Michal
Bayesovo pravidlo. Heuristika reprezentatívnosti. Faktory spôsobujúce (podporujúce) konanie v smere nesprávneho odhadu pravdepodobností. Skúmanie používania heuristiky reprezentatívnosť na vzorke 358 študentov Fakulty podnikového manažmentu a Fakulty hospodárskej informatiky Ekonomickej univerzity v Bratislave.