Current state of EU energy security and strategic position of Russia - Sopková, Gabriela
Európska únia ako významný účastník medzinárodného trhu s energiou. Vývoj a charakteristika energetickej politiky Európskej únie. Energetický balík. Akčný plán energetickej bezpečnosti a solidarity. Energia v roku 2020. Strategická pozícia Ruska v oblasti energetiky.