Negotiations on the rules on regional trade agreements and the European Union - Jusko, Radoslav
Rastúci význam regionálnych obchodných dohôd v medzinárodných obchodných vzťahoch. Rozvoj multilaterálnych pravidiel v rámci regionálnych obchodných dohôd. Podmienky vzťahujúce sa na regionálne obchodné dohody. Ujasnenie pravidiel Svetovej obchodnej organizácie o regionálnych obchodných dohodách. GATT, GATS.