Vzdělávání dospělých v ČR - Španielová, Soňa
Fázy procesu firemného vzdelávania. Prístup firiem k vzdelávaniu zamestnancov. Hlavné problémy vzdelávania dospelých. Vzdelávanie zamestnancov vo firme. Operačný program Ľudské zdroje a zamestnanosť.