Meranie kvality života z pohľadu ekonomicko-politického prostredníctvom ukazovateľov hrubého domáceho produktu, indexu udržateľného hospodárskeho blahobytu a reálneho pokroku - Naščáková, Jana
Vybrané ukazovatele ekonomického rastu a spoločenského blahobytu: hrubý domáci produkt, index udržateľného hospodárskeho blahobytu (ISEW), ukazovateľ reálneho pokroku (GPI).