Analýzy vývoja elektronických služieb pri riadení verejných inštitúcií - Vlk, Gabriel
Elektronické služby verejných inštitúcií a riadenie podniku. Súčasný stav elektronických služieb verejnej správy z pohľadu občana a podniku. Poskytovanie elektronických služieb verejných inštitúcií v zahraničí. Podnikanie a riziko podnikania. Podpora malých a stredných podnikov.