Elektrownie hybridowe oraz ich wplyw na poprawe jakosci energii u jej odbiorców - Pudło, Patrycja
Kvalita elektrickej energie u odberateľov. Hybridné elektrárne. Ekonomické aspekty hybridných elektrární.