Výhody a nevýhody alternatívnych zdrojov energie - Pčolinská, Lenka
Výhody a nevýhody použitia jednotlivých obnoviteľných zdrojov energie. Sumarizácia poznatkov o využití obnoviteľných zdrojov energie s prihliadnutím na jedinečnosť každého z nich.