Globalization - transformation and current effects - Neumann, Pavel
Globalizácia ako kľúčový faktor vývoja svetovej ekonomiky. Vývojové fázy globalizácie. Faktory a dôsledky globalizácie. Rozvojové krajiny, vyspelé krajiny a globalizácia. Ekonomická liberalizácia.