Miesto znalostí a znalostného manažmentu v rozvoji podnikateľského subjektu - Bosák, Martin, 1967-
Znalosti a znalostný manažment v podnikateľskom subjekte. Dimenzie úspešného znalostného manažmentu. Osobný manažment znalostí. Intelektuálny kapitál podniku. Interakcie medzi kapitálom, manažmentom a trhovou hodnotou podnikateľského subjektu. Aplikácia znalostného manažmentu v podnikateľskom subjekte.