Optimalizácia nákladov v automobilovom podniku pôsobiacom na trhu EÚ - Tobák, Juraj, 1986-
Návrh procesu optimalizácie nákladov v automobilovom podniku pôsobiacom na trhu EÚ. Objektom skúmania je skupina Volkswagen AG a výsledky tejto skupiny počas rokov 2004 – 2010.