Porovnanie riadenia automobilových podnikov v podmienkach krízy - Tutková, Petra, 1987-
Príspevok je zameraný na americkú a japonskú automobilovú spoločnosť, ktorých hospodárenie a finančné zdravie hodnotí a porovnáva na základe horizontálnej a vertikálnej analýzy, pomerových ukazovateľov a bonitných modelov.