Kríza zvyšuje záujem o akciové trhy obchodníci sa tešia rastúcemu počtu klientov, no je to iba dočasné - Škriniar, Pavel, 1979-
Akciový trh a záujem Slovákov o služby obchodníkov s cennými papiermi. Príležitosť investovať na akciovom trhu. Medializované správy finančného charakteru. Porovnanie obchodných platforiem vybraných spoločností.