Snaha o rozloženie rizika má svoje hranice koľko cenných papierov zvládne sledovať portfóliový manažér? - Škriniar, Pavel, 1979-
Správcovské spoločnosti a oblasti, ktorým sa manažéri venujú. Trhové riziká a kritéria, ktoré portfóliový manažér považuje za kľúčové. Rozloženie rizika z investície, ktorú by sa mal investor naučiť. Zloženie portfólia a účinná diverzifikácia.