Panike na trhoch sa nebude dať zabrániť aký vplyv má katastrofický scenár eurozóny na bežné finančné produkty? - Škriniar, Pavel, 1979-
Aktuálne dianie na finančných trhoch. Diverzifikácia rizika medzi viaceré finančné aktíva. Investície na finančnom trhu. Bankové produkty a kapitálové životné poistenie. Inflácia ako spoločné negatívum všetkých sporiacich produktov. Vplyv udalostí na hodnotu úspor v investičnom produkte.