Kvôli šetreniu brzda sporeniu vývoj stavebného sporenia v Česku môže predpovedať vývoj u nás - Škriniar, Pavel, 1979-
Zmeny v poskytovaní úverov zo stavebného sporenia a nové podmienky v českých stavebných sporiteľniach. Príčiny vývoja a zníženie atraktivity produktu zo strany vlády. Predajcovia stavebného sporenia. Možné alternatívy k stavebnému sporeniu.