Hospodárske výsledky vybraného odvetvia na Slovensku - Šúbertová, Elena
Výsledky hospodárenia samostatne hospodáriacich roľníkov (2008-2009). Produkcia z poľnohospodárskej výroby podľa výrobných oblastí. Porovnanie päť výrobných oblastí: kukuričnej, zemiakárskej, repárskej, zemiakársko-ovsenej a horskej. Výsledok hospodárenia podľa výrobných oblastí.