Operácia "twist" má roztočiť ekonomiku USA podielové fondy od 2. septembra 2011 do 30. septembra 2011 - Hanson, Michael
Zhoršenie na finančných trhoch v súvislosti s negatívnou náladou v Grécku. Ohlásenie programu "twist" pre podporu ekonomík. Peňažné a dlhopisové fondy. Komoditné trhy a čisté predaje. Predpokladaný očakávaný vývoj.